Spring naar content

CREATIVITY4CIRCULAIRITY

Laat je comfortzone thuis en ga 3 dagen lang aan de slag met creativiteit en innovatie! Op 12, 13 en 14 september dompelen we je onder in een wereld van innovatie, creativiteit, ondernemerschap en fun. Samen met ander jong creatief talent uit Brabant, ga je aan de slag met een complex circulariteitsvraagstuk, tijdens een creathon.

Klinkt dit nu al lekker in je oren? Meld je dan gelijk aan, vinden we vet.

Wat te verwachten

Design thinking

Meerdere random gemixte teams gaan tijdens de creathon aan de slag met verschillende circulariteitsuitdagingen uit de food-, bouw- en meubelindustrie. Dit doen we door middel van de innovatie-methode Entrepeneurial Design Thinking. Je ontvangt na deelname ook een certificaat uit de blockchain. Staat heel nice op je cv of goed voor studiepunten.

Masterclasses

Gedurende de dagen krijg je korte masterclasses, waarna je het geleerde meteen toe gaat passen. Want we geloven erin dat je je vooral leert door te beleven. En bij beleven hoort niet alleen kennis, maar ook heel veel plezier. Je wordt stap-voor stap begeleid door facilitators van STUDIO.WHY.

Innovatieve oplossingsrichtingen

Je gaat in gesprek met een échte opdrachtgever en échte stakeholders en bedenkt grensverleggende ideeën voor de challenge. Uiteindelijk presenteren jullie de beste ideeën aan een deskundige jury. Altijd al willen shinen op het podium als creatieve geest? Pak je kans!

Praktische info

De tijden
We starten dinsdag 12 september om 9.00 uur en eindigen rond 17.00u. Op de 2de dag, woensdag 13 september starten we ook om 9.00u en sluiten we af met eten (zorgen we voor!). Ook op de laatste dag, donderdag 14 september beginnen we om 9.00u. We maken ons dan op voor de slotpitches om 16u.

De locatie
Op de Triple O Campus in Breda in het AV-Huis. Lekker bereikbaar met het OV.

Ook mooi!

Netwerken

De creathon is onderdeel van het FICFestival waarbij de slotpitches de aftrap zijn van het netwerkevent Imagineers Inspired. Leuk publiek dus! Maak dan ook gelijk van de gelegenheid gebruik om connecties te maken en te netwerken.

Creatief talent op het podium

Wil je graag bijdragen aan de verbinding tussen generaties, creativiteit en organisaties? Wil je jouw talent en creatieve denkkracht inzetten op de uitdagingen van duurzaamheid en circulariteit? En wil je jezelf ontwikkelen in Design Thinking, kennismaken met ander jong talent en creatieve ondernemers?

Nou, schrijf je dan zeker in!
Let op! Er zijn beperkte plekken, dus reserveer zo snel mogelijk je spot.

fic-logo-black

Contact

Ben je benieuwd naar iets? Neem gerust contact op met Judith via 0614896728 of judith@studiowhy.com.

En ken je iemand die dit ook moet weten?