Spring naar content
fic logo wit
fic logo wit

2 juni 2022 | 14.00-20.00 uur | Triple O Campus | Breda

FIJN DAT JE ER WAS!

Wat hebben we samen een geweldig Festival Innovatie en Creativiteit beleefd. Vol energie, verrassingen, inspiratie, ontmoetingen en verbindingen!

Binnnenkort: impressies en aftermovie.

—–

In West-Brabant gebeurt veel. Mensen vol energie, ondernemersdrang, vernieuwers en verbinders. Juist die brachten we samen om elkaar te ontmoeten én te inspireren. Nieuwe inzichten en nieuwe verbindingen vormden de brandstof voor het programma van het Festival voor Innovatie en Creativiteit (FIC).

Je vatte misschien wel vlam door de komst van presentator Leon van der Zanden. Pakte de muzikale vonk van Erwin Steijlen en DJ Nikki Nice. En bent de diepte in gegaan met Kaj Morel over de betekeniseconomie en de wereld van de kunsten met Verily Klaassen.

Beleefde en ervaarde West-Brabantse innovatie in de praktijk, aan de hand van thema’s als digitalisering, robotisering, circulair ondernemen en creativiteit. Je maakte tijdens de West-Brabant Summit kennis met vlammende initiatieven; brandstof voor een sterk West-Brabant. En was nog veel meer vuur: rondleiding op de campus,  de buitenexpo rond visuele poëzie, sprekers, workshops en netwerkmomenten met o.a. foodtrucks en entertainers. Dat was FIC.

Genoeg ingrediënten vanaf 14.00 uur tot de klok van 20.00 uur. Slechts een aantal programmaonderdelen waren op uitnodiging. De toegang was gratis, met Hapjes en drankjes voor eigen rekening.

Leuk dat je er was.

Vol brandstof.

Programma

Central stage

Rabbit hole

Roof over head

Pillow point

Plaza

Blushuis

fic logo zwart